Zakendoen in Argentinië

TAALCURSUSSEN

Taalcursussen Spaans, en andere talen, zijn er te kust en te keur in Buenos Aires en elders in Argentinië, bijvoorbeeld in Mendoza en de universiteitsstad Córdoba. De tijdsduur van een cursus is flexibel en wordt bepaald door uw eigen eisen of wensen. Gewoon tijdens een vakantie uit te voeten kunnen met een beperkte kennis of de taal leren omdat u van plan bent zich in Argentinië of een ander Spaans sprekend land te vestigen? Wilt u een diploma of certificaat behalen om uw opgedane talenkennis aan te tonen?

FORMEEL SPAANS STUDEREN

Universiteiten - een aantal van hen biedt taalcursussen aan in verschillende stappen al naar gelang het niveau: principiante/intermedio/avanzado.

Talenscholen - hiervan zijn er vele. De meeste talenscholen bieden een lespakket met groepslessen of individuele lessen, excursies, verblijf bij families en soms ook hulp bij het vinden van vrijwilligerswerk.

Zowel de universiteiten als de talenscholen verstrekken certificaten voor het behaalde niveau.

ALTERNATIEF SPAANS LEREN SPREKEN

Reisbureaus of andere organisaties met extra activiteiten zoals talenonderwijs.

Leraren die privé-lessen aanbieden.

OM EEN ARGENTIJNS OF INTERNATIONAAL ERKEND CERTIFICAAT TE BEHALEN, KUNT U DEELNEMEN AAN HET CELU OF DELE EXAMEN.

Het DELE - Diplomas de Español como Lengua Extranjera- is een certificaat dat ook in Spanje wordt erkend, terwijl het Certificado Español Lengua y Uso – CELU - alleen in Argentinië wordt erkend.
 

 

terug terug

verder verder

 

 

© 2019  Zakendoen in Argentinië

 

info@zakendoeninargentinie.com