Zakendoen in Argentinië

 

TV EN FILM

Dankzij de enorme variëteit van het landschap, is het voor reclame-, film- en documentairemakers zeer aantrekkelijk om juist in Argentinië de meest uiteenlopende producties uit te voeren. Sneeuwwitte gletsjers in het zuiden, kilometerslange pampa in het midden van het land tot tropische wouden in het noorden. En niet te vergeten de prachtige Andes, die Argentinië en Chili scheidt en de woestijnachtige puna (hoogvlakte) die tot ver in Bolivia doorloopt.

Ook het internationale karakter van Buenos Aires leent zich bij uitstek als decor voor met name Europese reclamemakers. De stad heeft veel gebouwen in Europese bouwstijl, die in enkele gevallen zelfs steen voor steen zijn geïmporteerd. Alles is op slechts enkele vierkante kilometers beschikbaar: van Franse barok tot Italiaans klassiek.

Sinds 2002, nadat de Argentijnse peso werd losgekoppeld van de Amerikaanse dollar, is het land voor bedrijven met budgetten in dollars of euro’s aanmerkelijk goedkoper geworden. Hierdoor kunt u tegen aantrekkelijke tarieven personeel (crew en casting), geluids- en opnameapparatuur van goede kwaliteit inhuren.

zakendoeninargentinie.com heeft langjarige ervaring met de uitvoering van zowel commerciële als niet commerciële producties. U kunt ons contacteren voor gerichte ondersteuning van uw productie of delen daarvan tot en met het uitbesteden van uw volledige productie. De keus is aan u!

Indien u meer wilt weten over het produceren in Argentinië, in contact wilt worden gebracht met de juiste lokale partner of research wilt laten uitvoeren voor mogelijke opnames/fotoshoots, stuurt u dan een mail naar info@zakendoeninargentinie.com.
 

 

terug terug

verder verder

 

 

© 2019  Zakendoen in Argentinië

 

info@zakendoeninargentinie.com