Zakendoen in Argentinië

STUDIE- EN HANDELSORIENTATIEREIZEN

Argentinië en Buenos Aires worden regelmatig geselecteerd als bestemming voor een studie- of oriëntatiereis door zowel delegaties uit het bedrijfsleven als beroepsgroepen. Vaak wordt daarbij de gelegenheid genomen om het land wat beter te leren kennen en al doende het nuttige met het aangename te verenigen.

Het team van Zakendoen in Argentinië kan u zowel assisteren met de voorbereiding en uitvoering van een zakelijke of professionele studie- of oriëntatiereis door middel van het organiseren van bedrijfsbezoeken in de voor u relevante bedrijfstak dan wel door het organiseren van academische bijeenkomsten of lezingen.
 

In samenwerking met collega’s uit de reisindustrie kan een “op maat” gemaakt programma worden samengesteld, waarbij het zakelijk deel van uw reis een vanzelfsprekend onderdeel vormt van de bredere kennismaking met Buenos Aires en Argentinië. U bepaalt waar het zwaartepunt moet liggen. Kosten zijn uiteraard afhankelijk van onder andere de reisduur, hoeveel sterren uw hotel moet hebben, of er plaatsen buiten Buenos Aires worden bezocht, er een reisbegeleider nodig is, en zovoorts. In principe kan uw bezoek vanaf aankomst op het vliegveld van Buenos Aires tot uw vertrek worden georganiseerd.

Uiteraard kunnen reizen van handelsdelegaties of incentivereizen op dezelfde wijze worden voorbereid en georganiseerd door Zakendoen in Argentinië. Desgewenst in samenwerking met uw "vaste" Nederlandse of Belgische reisbureau.  

Voor verdere informatie of voor het uitwerken van een voorgenomen studie- of oriëntatiereis kunt u contact met ons opnemen via info@zakendoeninargentinie.com of door gebruik te maken van het contactformulier.
 

 

 

 

 

 

 

 

terug terug

verder verder

 

 

© 2019  Zakendoen in Argentinië

 

info@zakendoeninargentinie.com