Zakendoen in Argentinië

Medisch toerisme

Met de sterke toename van het aantal reizigers dat Argentinië jaarlijks aandoet, zit ook het medisch toerismeflink in de lift. Steeds meer buitenlanders wagen zich tijdens hun verblijf aan een operatie. Vooral cosmetische ingrepen: borstvergroting en liposuctie voor vrouwen en de “tummy tuck” (buikwandcorrectie) en faceliftvoor mannen zijn populair. 
Tesamen met een steeds groter wordende binnenlandse vraag, neemt Argentinië thans wereldwijd de vierde plaats in, na de VS, Brazilië en Mexico. De combinatie van een goed bekend staandeprofessionele plastische chirurgie en relatief lage medische tarieven hebben tot een aantrekkelijke kwaliteit-prijsverhouding geleid. Bovendien wordt de patiëntvriendelijke benadering van Argentijnse artsen vaak als een verademing ervaren

Om na de behandeling goed te kunnen ontspannen én te herstellen wordt het medisch bezoek meestal gecombineerd met een toeristische reis. Er zijn verschillende Argentijnse en internationale bedrijven die hierbij bemiddelen en in pakketvorm chirurgische ingrepen, cosmetische chirurgie, tandheelkunde tot en metvruchtbaarheidsbehandelingen aanbieden. Wilt u meer weten over de genoemde en andere behandelingsmogelijkheden, neem dan contact met ons op.

 

terug terug

verder verder

 

 

© 2019  Zakendoen in Argentinië

 

info@zakendoeninargentinie.com